Жіночий журнал Панянка. Мода, красота, здоров'я, любов, кулінарія очима жінки
2937
Прокоментувати


Рецепт заварного крему

Дуже часто для перемащування тортів ми використовуємо саме заварний крем, тому його рецепт від Panyanka.org.ua пригодиться будь якій господині.

Рецепт заварного крему

Рецепт заварного крему

 Інгредієнти

  • 3 / 4 скл. молока;

  • 2 яйця;

  • 1 скл. цукру;

  • 2 ст. л. муки;

  • 2 ч. л. вершкового масла;

  • 1 ч. л. ванільного цукру.

Приготування

  1. Перемішати в каструлі яйця з борошном до зникнення грудок.

  2. В окремій каструлі закип’ятити молоко з цукром, періодично помішуючи.

  3. Кипляче молоко з цукром вливати в яєчну масу одночасно розмішуючи її.

  4. Потім загальну суміш поставити на маленький вогонь і, безперервно помішуючи, довести до загустіння, але не кип’ятити.

  5. Загуснувший крем зняти з вогню, додати вершкове масло і ванільний цукор, все перемішати до розчинення і швидко охолодити крем.

Для поліпшення смаку пшеничну муку заздалегідь злегка обсмажити на пательні; можна замінити її крохмалем (пшеничним, кукурудзяним, рисовим).

Насолоджуйся!!!

Автор: panyanka
Категорії: Випічка,Готуємо вдома
Теги: , ,
Новини від MarketGid:
Для нас важлива ваша думка