Рецепт заварного крему

Дуже часто для перемащування тортів ми використовуємо саме заварний крем, тому його рецепт від Panyanka.org.ua пригодиться будь якій господині.

Рецепт заварного крему
Рецепт заварного крему

 Інгредієнти

  • 3 / 4 скл. молока;
  • 2 яйця;
  • 1 скл. цукру;
  • 2 ст. л. муки;
  • 2 ч. л. вершкового масла;
  • 1 ч. л. ванільного цукру.

Приготування

  1. Перемішати в каструлі яйця з борошном до зникнення грудок.
  2. В окремій каструлі закип’ятити молоко з цукром, періодично помішуючи.
  3. Кипляче молоко з цукром вливати в яєчну масу одночасно розмішуючи її.
  4. Потім загальну суміш поставити на маленький вогонь і, безперервно помішуючи, довести до загустіння, але не кип’ятити.
  5. Загуснувший крем зняти з вогню, додати вершкове масло і ванільний цукор, все перемішати до розчинення і швидко охолодити крем.

Для поліпшення смаку пшеничну муку заздалегідь злегка обсмажити на пательні; можна замінити її крохмалем (пшеничним, кукурудзяним, рисовим).

Насолоджуйся!!!

Також читайте  Курячі кубики домашнього приготування
Копіювання матеріалів сайту лише із зазначенням активного посилання на першоджерело.
Яндекс.Метрика